Öt éve találták fel Kaliforniában azt a vaporizátort, melynek segítségével vitaminokat tudunk belélegezni. Az azóta eltelt idő alatt megannyi cég próbálta tökélyre fejleszteni ezeket a vitamin-vaporizátorokat. Létezik például olyan fajtája, melynek segítségével B12 vitaminhoz tud jutni a szervezetünk. Ugyanis a vitaminos cigaretta lehetővé teszi, hogy belélegzés során tudjon a szervezetünkben hasznosulni a vitamin. Sőt, melatonintól kezdve a C-vitaminon át rengeteg féle vitamint lehet belélegezni a „vitamin-cigarettáknak” köszönhetően.

Vitaminos vaporizátorok

Hiába az érdekes „gyógynövény-cigaretta” elnevezés, valójában a termék nem minősül cigarettának, mivel nincs benne dohány és kátrány. A legtöbbjükben koffein sincs, kivéve ha olyat választunk, ami éppen azért tartalmaz, hogy felturbózhassuk magunkat.

Nem véletlen, hogy egyre több gyártó igyekszik betörni a vitaminos-cigarettapálcák piacára, hiszen a megrögzött dohányosoknak nem csak a nikotin, de maga a mozdulat és a pöfékelés is hiányzik. És ha vitaminok és fontos ásványi anyagokat lélegeznénk be?

Hol lehet kapni ezeket a gyógynövény-cigarettákat?

Mivel a termékek újnak számítanak, a hosszú távú hatásaik jelenleg nem ismertek. Azért biztatóan hangzik egy olyan cigaretta-pótlék, amivel jót teszünk a szervezetünknek. Jelenleg Amerikában lehet kapni, de feltehetően Európában is nemsokára felüti a fejét. Az ár körülbelül 5 ezer forint, de különböző kiszerelésekben forgalmazzák. vitastik , inhalehealth, vitaminvape