Kerüld ezt az ételfélét ha zsírt akarsz égetni a hasadról:

A tested különböző részein való zsírlerakódásokért a hormonjaid felelősek. Például ha inkább a hasadra hízol, akkor ez az emelkedett inzulin szinttel függ össze.
 
Tehát az emelkedett inzulin szintednek köszönhetően még azután is előfordulhat, hogy több zsírfelesleg marad a hasadon mint amennyit szeretnél, miután már elérted a kivánt testsúlyodat, s ezt már sem felülésekkel, sem aerobikkal nem tudod elégetni.
 
A jó hír viszont az, hogy tudatos táplálkozással elkerülheted bizonyos ételek fogyasztását, s így  természetes úton tudod majd csökkenti inzulin szintedet. A fő ételek melyek növelik az inzulin szintet a szervezetben, a cukor és a búza. Egyszerűen a cukor és a búza (főleg kenyér és tészta) étrendedből való kiiktatásával inzulin szinted képes lesz normalizálódni, s ez lehetővé teszi majd a zsírpárnák leadását hasadról.
 
Tehát ha követed ezt a tanácsot, és emellett még ügyelsz a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre is (tiszta viz formájában) minden nap legalább 2 hétig, én garantálom, hogy látni fogod a zsírpárnák csökkenését ahasadon. Miért nem próbálod ki még ma? Mérd meg a derékbőségedet egy mérőszalag segítségével (a köldököd magasságában), majd ismételd meg újra 2 hét múlva, és hasonlítsd össze az eredményeket.
 

Edd ezt a zöldséget ha fogyni akarsz a combodról!

A tested különböző részein való zsírlerakódásokért a hormonjaid felelősek. Például ha inkább a combodra hízol, akkor ez az emelkedett ösztrogén szinttel függ össze. Tehát az emelkedett ösztrogén szintednek köszönhetően még azután is előfordulhat, hogy több zsírfelesleg marad a combodon mint amennyit szeretnel, miután már elérted a kivánt testsúlyodat, s ezt már edzéssel sem fogod tudni elégetni.
 
A jó hír viszont az, hogy bizonyos zöldségek fogyasztása természetes módon segít csökkenteni a magas ösztrogén szintet a szervezetben. Ilyen zöldségek például a brokkoli, fejeskáposzta, kelkáposzta, karfiol, vízitorma, Indole-3-carbinol tartalmuk miatt.
 
Ha minden nap és minden étkezésnél megeszel legalább egyfélét ezekből a zöldségekből (reggelihez is!) s mindezt párosítod megfelelő folyadékbevitellel (tiszta víz formájában) legalább 2 hétig, garantálom, hogy fogyni fogsz a combodról. Miért nem próbálod ki még ma? Mérd meg a combszélességedet egy mérőszalaggal, majd ismételd meg újra 2 hét múlva, és hasonlítsd össze az eredményeket.
(vitaminmentor.hu)