Immunerősítő

Protect Kit (60 kapszula/doboz)

Ft

Ára előfizetéssel első részlet: 79€
Havi díj:  34€

A csomag tartalma: az első megrendeléssel 3 doboz Protect, majd havonta 1 doboz.

A szerepe az, hogy aktiválja a veleszületett immunrendszer sejtjeit, lehetővé téve számukra, hogy gyorsabban és hatékonyabban szálljanak szembe az egészségünket megtámadó veszélyekkel, virusokkal, baktériumokkal, gombákkal vagy más súlyos fenyegetésekkel.

További információk

termékinfó

Kizárólag természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő, ami az immunrendszerét támogatva védi Önt, hogy folyamatosan jó legyen a közérzete. Klinikailag igazoltan magas hatásfokú, Speciális és standardizált 1,3/1,6-béta-glükánokat és vegán D3-vitamint tartalmazó, kizárólag természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Nutritional value Per capsule %RV*
Blend of 1-3, 1-6 beta glucans from yeast (Saccharomyces cerevisiae) 200 mg  
Vitamin D3 20 μg 400%
Vitamin C 20 mg 25%

* % of reference value

Leírás

A Zinzino több mint 350 millió dollárt fektetett preklinikai és klinikai tanulmányokba, így a Protect sokéves kutatás eredményeképp jött létre.

A Wellmune-t több mint 40 szabadalom védi, illetve 13 klinikai vizsgálat dokumentálja. A Wellmune az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származó béta-glükánok egy speciális és standardizált formája.

A Protect+ termékben klinikailag igazoltan három magas hatásfokú sütőélesztőből származó 1-3, 1-6 béta-glükánokat, D3-vitamint és C-vitamint tartalmaz az optimális hatás érdekében.

A szerepe az, hogy aktiválják a veleszületett immunrendszer sejtjeit, lehetővé téve számukra, hogy gyorsabban és hatékonyabban szálljanak szembe az egészségünket megtámadó veszélyekkel, virusokkal, baktériumokkal, gombákkal vagy más súlyos fenyegetésekkel. A béta-glükán egyik legnagyobb szervezetünkre gyakorolt hatása egyértelműen az immunerősítés, illetve immunrendszerünk stimulálása. Fogyasztásával szervezetünk olyan löketet kap, amely segít a betegségek legyőzésében és fokozza az immunrendszer ellenálló képességét. Bizonyos daganatok kezelésében is hatásos, továbbá krónikus bőrbetegségek (pl. ekcéma) kezelésére is használják. Az élesztőkivonatból előállított béta-glükánok megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását, így hatékonyan csökkentik a koleszterinszintet is.

Szállítás

177,00 

Ára előfizetéssel első részlet: 79€
Megtakarítás: 55 %

Havi díj: € 59  34€

A csomag tartalma: az első megrendeléssel 3 doboz Protect, majd havonta 1 doboz.

  • A megrendelés az a vásárláshoz szükséges adatok felvételét szolgálja, a kifizetés nem ezen az oldalon keresztül történik. A további lépésekhez figyelje levelezésben a gyártótól (Zinzino) érkező levelet, lépjen be a megadott azonosítóval és jelszóval a kapott oldalra, és rendezze a vásárlását kártyával, vagy átutalással.
Adagolás

Ajánlott napi adagolás

Felnőttek és 12 éven felüli gyermekek számára: 1 kapszula naponta. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.

Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten.

Mire jó?

• 

Pánikbetegség

• 

Szorongás, depresszió

• 

Alvászavar

• 

Krónikus fájdalom

• 

Immunerősítő

• 

Magas vérnyomás

• 

Cukorbetegség, vércukor ingadozás

• 

Inzulin rezisztencia, hízékonyság

• 

Daganatos megbetegedések

• 

Menopauza, klimax

• 

Alzheimer kór

• 

Epilepszia

Vélemények
Hamarosan!
gyakori kérdések

Hamarosan!

Az oldal tartalmát szerzői jog védi, másolása tilos, törvényt sért! ©vitaminmentor.hu