BalanceOil + Teszt

BALANCEOIL + 2 TESZT

Ft

Vadon élő halak természetes forrásból származó, magas omega-3-tartalmú (EPA + DHA) olajának, olívából kivont polifenoloknak és D3-vitaminnak egy kiváló minőségű keveréke. A Zinzino BalanceOil segít megvédeni a sejteket a berozsdásodástól (oxidációtól), illetve beállítja a szervezetben az omega-6:3 egyensúlyt, támogatva a normál agy-, szív- és immunműködést.

 

BalanceOil terméktájékoztató

A megtekintéshez kattintson ide:

BalanceOil-hu-HU

Balance Test terméktájékoztató

A megtekintéshez kattintson ide:

BalanceTest-hu-HU

Szállítás előfizetői ár

Balanceoil + teszt előfizetésben

€ 372,00 helyett:

Ára előfizetéssel: 149 az első rendelés alkalmával,
majd
30 havonta 

  • Az első rendelés tartalma:
    2 db 300ml BalanceOil
    2 db 100ml BalanceOil1 db postázásra felkészített otthoni teszt
  • A megrendelés  a vásárláshoz szükséges adatok felvételét szolgálja, a kifizetés nem ezen az oldalon keresztül történik. Az előrendelés elintézését grátisz átvállaljuk, a további lépésekhez figyelje a megadott email címén a gyártótól (Zinzino) érkező levelet, lépjen be a megadott azonosítóval és jelszóval a kapott oldalra, és rendezze a vásárlását kártyával, vagy átutalással.

Mit jelent az előfizetés?

Az első megrendeléskor 2 hónapnyi termék érkezik GLS-futárral. Azt követően 6 hónapig részletfizetéssel rendezhető az ár, és szintén 2 havonta érkezik meg a termék, így mindig pontosan követhető a kúra, a termék is friss, nem áll a szekrényben előre a fél éves adag.

Az oldal tartalmát szerzői jog védi, másolása tilos, törvényt sért! ©vitaminmentor.hu