3 LÉPÉSES EGÉSZSÉGPROTOKOLL

Ft

KOMPLEX EGÉSZSÉGPROGRAM 2 TESZTELÉSES VIZSGÁLATTAL

Kategória:

Ára: 496 Euro helyett

 

  • Ára előfizetéssel az első hónapban 239 Euro,
  • majd havi előfizetésben 75 EURO
  • A megrendelés az a vásárláshoz szükséges adatok felvételét szolgálja, a kifizetés nem ezen az oldalon keresztül történik. A további lépésekhez figyelje levelezésben a gyártótól (Zinzino) érkező levelet, lépjen be a megadott azonosítóval és jelszóval a kapott oldalra, és rendezze a vásárlását kártyával, vagy átutalással.

 

BalanceOil + 2 teszt

Vadon élő halak természetes forrásból származó, magas omega-3-tartalmú (EPA + DHA) olajának, olívából kivont polifenoloknak és D3-vitaminnak egy kiváló minőségű keveréke.

Xtend

Az Xtend a legfejlettebb immunvédő étrend-kiegészítőnk. 23 nélkülözhetetlen vitamin, ásványi anyag, növényi tápanyag, illetve sütőélesztőből kivont, nagy tisztaságú 1,3/1,6-béta-glükán kiváló forrása.

Zinobiotic

Öt természetes élelmi rost keveréke, amik a vastagbélben szívódnak fel, elősegítve a „jótékony” baktériumok elszaporodását, az egészséges bélműködést, csökkentve a puffadásérzést, javítva a koleszterinszintet.

A termékcsoport előfizetéssel vásárolható meg.

  • 1 hónap: 239 €
    A csomagban több,legalább 2 hónapra elegendő termék lesz. 2db teszt, 2 db 300ml BalanceOil, 2db 100ml BalanceOil, 2 db Xtend, 2 db ZinoBiotic.
  • Havonta: 75 € >>> 6 hónapon át Havonta 1 db 300ml BalanceOil, 1 db Xtend, 1 db ZinoBiotic termékre jogosít.

Ezek a termékek külön-külön jóval drágábbak. A gyártó azonban kedvezményeket biztosít azoknak, akik kúraidőben gondolkodnak – nem mellékesen a hatékonyság is így garantálható. Az előfizetéssel kombinált csomagok az alacsonyabb árnak és egyedi fizetési módozatnak köszönhetően sokak számára elérhetőbbé, kifizethetőbbé vált. Mi sem áruljuk másképp.

MIT JELENT AZ ELŐFIZETÉS?

Az első megrendeléskor 2 hónapnyi termék érkezik GLS-futárral. Azt követően 6 hónapig részletfizetéssel rendezhető az ár, és szintén 2 havonta érkezik meg a termék, így mindig pontosan követhető a kúra, a termék is friss, nem áll a szekrényben előre a fél éves adag.

MIT ÉS MIKOR FIZETEK KI?

1 hónap: 239 €, ami kb. 78 870 Ft. A csomagodban lesz 2db teszt, 2 db 300ml BalanceOil, 2db 100ml BalanceOil, 2 db Xtend, 2 db ZinoBiotic.

Havonta: 75 €, ami kb. 24 750 Ft. Ezzel havonta 1 db 300ml BalanceOil, 1 db Xtend, 1 db ZinoBiotic termékre vagy jogosult.

Ez a 8 hónapos kúra a 28 termékkel, benne 2 hightec laborvizsglattal házi teszttel, összesen havonta mindössze 39, azaz mintegy 12 870 Ft kiadást jelent.

Az oldal tartalmát szerzői jog védi, másolása tilos, törvényt sért! ©vitaminmentor.hu