Gym

szebb.erősebb.gyorsabb

Fitt Gym Women 

info@vitaminmentor.hu

Call: +36-70-516-07-411

Te Milyen mozgásformÁt űzöl?

Az aktív mozgás ma már ezerféle lehet. Írd meg melyik sport, mozgásforma a te szerelmed, milyen személyes céljaid vannak vele, mi pedig ajánlunk Neked egy hozzá illő táplálék-kiegészítőt!

edzéshez a vitamint!

›› Súlycsökkentés, diéta, fogyókúra

›› Bodybuilding

›› Cardio edzés

›› Crossfit

›› Fittness

›› Jóga

Csajok az edzőteremben

mozgás!

A legszebb szavak a tettek: tervezd meg mit akarsz, és kezdj bele most! Jó lenne egy kis támpont hozzá? Mit szólsz egy profi edzéstervhez, étkezési tervhez, heti menühöz? Töltsd le tőlünk mindezt ingyen!

#erősnő

Ne csak TÚLéld, ÉLD meg!

 férfi aggyal női testben

A táplálék-kiegészítők ma már többre képesek, mint hinnéd, ha edzettségről van szó. Pontosan azt a kis pluszt adják, ami az edzésbe fektetett munkád kiteljesíti, sikeressé teszi. Mint ahogy a virágod is szebb, erősebb, pompásabb lesz, mint a szomszédé, ha megfelelő tápoldatot adsz hozzá.

Tudod mit tesz egy pasi, ha edzésbe akar kezdeni? Tervez! Még fel sem állt a karosszékből, máris megtervezi, milyen edzésformát, milyen ételeket és milyen táplálék-kiegészítőt válasszon hozzá – és jól teszi! Miért ne tehetnénk mi is ezt, hozzátéve, hogy a hölgyeknek nem feltétlen ugyanaz az edzési célja, mint az uraknak? 

Nos, hölgyeim, olyan profi, prémium termékeket mutatunk be nektek, amelyek a legkényesebb közönségnek is bevált széles-e világon. Ráadásul magyar brand, csak épp már a nyitás első pillanatában külföldre pozicionálta magát. Mostanra az óceán mindkét partján imádják őket, és nem a marketing miatt, hanem mert iszonyatosan jók a termékek, és érezni a különbséget másokhoz képest. Szerencsére fél szemmel haza is néznek, mi pedig szuper kapcsolatban vagyunk velük, így itt rendelsz, extra gyorsan, hazai raktárról megkapsz mindent. Élj bátran a lehetőséggel! 

BLADE SPORT kik ezek?

BLADE SPORT – BLADE SPORT – BLADE SPORT

Te is látod, hogy mostanában tele a Facebook, az insta és egyéb social media ezzel a névvel. Ha azt hiszed újak, tévedsz – legfeljebb nekünk azok, a világot már meghódították. De mivel, és miért jobbak mint mások, mi emeli ki őket a fittness vitaminok túlzsúfolt világából? A részletes válaszért koppints ide, a rövidebbért pedig görgess egyet.

blade sport short story

A magyar brand sikert sikerre halmoz az egész világban – rendhagyó módon nem itthon, hanem külföldön törtek be a piacra. Vagy a mondás, “Senki sem lehet próféta a saját hazájában”, vagy más motiválta őket, mindenesetre végre most már itthon is megszerettetik épp magukat.

Fitness event dubaitól kölnig

A BLADE SPORT évek óta jelen van a fitness világában. A BLADE SPORT Kupa sorozat már 4 éve rangos versenyek lebonyolításáról ismert a versenyzők köreiben. Évek óta a kölni FIBO és a dubai Muscle Show kiállítói.

Miért imádják ezt a brandet?

Mert amit ígérnek, működik. A testépítők, edzők, és mozgás szeretők azonnal érzik, ahogy tesznek vele egy próbát. Ott van például a SPORT Pre-workout, ami edzés előtt úgy képes mozgósítani a testet, mint a tankönyben megvan írva, s mindezt anélkül, hogy agyon lenne koffeinezve a szer.  Vagy a BLADE Pyruvate + HCA csomag, amiről az edzőtermi vendégek is azt tartják, ha ettől a kombótól nem fogysz, akkor semmitől! 

“Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a BLADE SPORT táplálék-kiegészítő cég, a szárnyai alá vett! Bátran ajánlom mindenkinek. Kiváló minőségű termékeiket! Mind vendégeim számára,mind ismerőseim számára!

Vörös Péter

Testépítő, személyi edző. (2018-ban vett részt az első világbajnokságán ahol a top 6-ban végzett.)

“Ki kell próbálni, nagyon hatékony, én nem csalódtam! A kedvencem a BLADE COCNELLO

Vareha Petra

Testépítő, személyi edző

“A BLADE SPORT termékei közül a BLADE ISOLATE a kedvenc fehérjém! És a V-PACK. És még egy tucat más, nehéz egy kedvencet választani 🙂 “

Olga Aksenova

Orosz bodybuilder

Igen, az ott a képen Arnold Schwarzenegger. És akkor talán nem is folytanánk az ajánlások sorát. Egyrészt, mert az ő neve mindent elmond, másrészt, sosem érnénk a végére, ha a világ 50 országából, ahol a BLADE SPORT jelen van, minden híres edzőt és testépítő bajnokot felsorolnánk.

Arnold Schwarzenegger

Filmsztár, testépítő, politikus

Work

kérdeznél? üzenj nekünk!

kapcsolat

Fitt Gym Women

+36-70-516-07-41

free e-book